Välkommen till Kitsch!

Kitsch Sweden AB, 556547-7782,  är ett företag som etablerades år 2003. Till en början som en affär på Davidshallstorg i Malmö och senare som ett grossistföretag med kontor och lager i Stockholm.

Vi har glädjen att få att distribuera märkena Wu & Wu, Anne Taintor, Talking Tables, Blue Q, Accoutrements, Nicotext och Koloni Stockholm i Skandinavien och Europa, vilket har inneburit att underbara produkter äntligen har fått nå sin publik här.

Våra leverantörer kommer ständigt med nyheter och således även vi. Vi har även vår egen produktion och hos oss pågår en ständig diskussion om nya roliga produkter. Kom gärna med tips på sådant som du saknar på marknaden.

Vi vill bidra till att göra din butik rolig, mer färgglad och ombonad. Många av våra produkter kan användas för att öka försäljningen då de passar perfekt att lägga vid kassan. Har du en webbshop finns det en hel del produkter som är enkla att skicka och inte väger för mycket. Du kan använda dig  av de bilder och  texter vi har på vår egen hemsida.

På Formex träffar du oss i augusti och i januari.

Tveka inte att höra av dig för hjälp och tips! Din order kan du lägga här i vår webbshop men det går lika bra att ringa eller maila in den.

Välkommen till oss hälsar

Tine, Annika, Per och Linus